Oproepen en Mededelingen

Home


Polen-reis mei 2013 - een verslag in dichtvorm

Polen’tripper’ Riny Junge maakte op de terugreis in de bus haar eigen reisverslag en nog wel ‘op rijm’!

Verluchtigd met wat foto’s kunt u HIER het resultaat lezen en downloaden. Zéér aanbevolen !

Actuele ‘last-minute’-informatie

Bent (of blijft) u geïnteresseerd in persoonlijke ‘last-minute’ mededelingen over bepaalde activiteiten uit deze rubriek en wilt u die per e-mail (blijven) ontvangen?
Dan is het belangrijk dat uw actuele e-mailadres bij de redactie van de website bekend is.
Stuur voor aanmelding of wijziging een e-mail aan redacteur
Bram Otte.

Wanneer zijn de schoolvakanties?

Schoolvakanties 2017-18 KLIK HIER

Een nieuw bestuurslid voor de regio Amsterdam stelt zich voor.

Mijn naam is Johan Keswiel, mijn partner Jopie Ruiter en we wonen in Soest.
Gezamenlijk hebben we 6 kinderen en 15 kleinkinderen. Wandelen en bridge zijn onze hobby’s.

Ik werkte van september 1964 tot april 2010 bij de Belastingdienst. Startte in Hoofddorp bij de inspectie DB, daarna naar Amstelveen en vervolgens de controleursopleiding gevolgd. Ongeveer 5 jaar in de controle gewerkt te Amstelveen e.o. en na onenigheid met het hoofd van de controle mijn geluk gaan zoeken op de ontvangersopleiding.
Na de opleiding in 1983 gestart op het mooie kantoor Baarn, vervolgens via Breukelen, Leiden en Utrecht in 1997 als plv hfd Particulieren geplaatst in Amsterdam.
Daar Chris Lelieveld leren kennen en met hem e.a. vele bezoeken gebracht aan ons filiaal te Heerlen. Mooie tijd en genoten van carnaval, maar vooral van de mensen van kantoor Heerlen. Ook in Amsterdam veel meegemaakt en gewerkt in een prima sfeer.
In 2010, samen met Chris, mijn huidige bridgepartner, afscheid genomen te Amsterdam en Heerlen. Een warm en fijn afscheid van een goede werkgever. Al met al geen dag met tegenzin naar het werk gegaan en daar is alleen maar dankbaarheid op zijn plaats.

Ik wil door mee te doen in het bestuur van de post actieven belastingdienst betrokken blijven bij de Belastingdienst , waar ik meer dan 45 jaar met veel plezier heb gewerkt.

 Landelijk bestuurslid en contactpersoon bij CPB

In 2016 is André Piket (lid van Haarlem en Voorzitter van de Stichting Postactievengroep Belastingdienst Noord-Holland)

opgevolgd door Chris Lelieveld (voorzitter Amsterdam) als lid van het landelijk bestuur van de postactieven:  de Commissie Postactieven Belastingdienst (CPB).

 

Landelijk bestuurslid en contactpersoon bij CPB

Sinds 2008 is Bob van Houten (lid van Amsterdam) toegetreden tot het landelijk bestuur van de postactieven: Commssie Postactieven Belastingdienst (CPB). Hij vervult in het CPB-bestuur de taak van 2e secretaris en redactielid.
Bob is op 1 september 1959 in dienst getreden van de Belastingdienst en op 1 april 2000 met FPU gegaan.
Na het loopbaanonderzoek in 1969 (dubbelkandidaat controleur/commies) is hij op 1 januari 1970 aangesteld als leidinggevende in Haarlemmermeer (standplaats Amstelveen). Na korte tijd is hij vervolgens op verzoek van het voormalig hoofd van dienst weer teruggegaan naar Amsterdam om (mede) leiding te geven aan een afdeling Inkomstenbelasting. Na tussenstops in 1981 op Haarlem 1 als chef IB en vanaf medio 1984 tot 1986 als algemeen chef in Zaandam, maakte Bob de overstap naar de Inspectie Omzetbelasting als algemeen chef. Naast zijn functie als leidinggevende heeft hij gedurende 14 jaar als docent IB lesgegeven op alle eenheden van Noord-Holland. Ook maakte hij deel uit van de examencommissie voor de opleiding adjunct-commies. Na nog een tussenstap bij de OB als hoofd Personeel, Organisatie en Financiën en de reorganisatie van de dienst in 1993, werd Bob op de nieuwe eenheid Ondernemingen Amsterdam 2 aangesteld als controller. In die functie heeft hij ook afscheid van de Belastingdienst genomen en is hij de bijeenkomsten in Zaandam en Amsterdam als postactieve blijven bezoeken.

Home ]